Akkaunt va ma'lumotlarni o'chirish

Tahrir sanasi: 22.09.2026

Ushbu sahifada SQUAD ilovasida (ishlab chiquvchi: "SQUAD" MChJ) akkauntni qanday o'chirish va bunda qaysi ma'lumotlar o'chirilishi tushuntiriladi.

1-usul. Ilovada

«Profil → Sozlamalar → Akkauntni o'chirish» bo'limini oching va o'chirishni SMS-kod bilan tasdiqlang. Akkaunt darhol faolsizlantiriladi.

2-usul. Ilovasiz

support@squadplayers.com manziliga «Akkauntni o'chirish» mavzusi bilan xat yozing va akkauntga bog'langan telefon raqamini ko'rsating. Akkaunt sizniki ekanini SMS-kod orqali tasdiqlaymiz va uni 7 kun ichida o'chiramiz.

Nima o'chiriladi

Bularning barchasi so'rovdan keyin 30 kun ichida qaytarib bo'lmaydigan tarzda o'chiriladi.

Nima saqlanadi va qancha muddat

O'chirishdan oldin

Bo'lajak bronlarni oldindan bekor qiling. Boshlanishiga 12 soatdan kam qolganda bekor qilingan bronlar uchun pul qaytarilmaydi. Agar sizda Murabbiy profili ham bo'lsa, u akkaunt bilan birga o'chiriladi.

Ma'lumotlarning faqat bir qismini, masalan surat yoki sharhlarni, profilda yoki support@squadplayers.com manziliga so'rov yuborib o'chirish mumkin.